Specialists in pelvic floor

Vaig decidir estudiar fisioteràpia per una intuïció inexplicable, però des del principi vaig saber que no m’agradaria qualsevol tipus de teràpia. Vaig haver de passar per un viatge transformador a Nicaragua i una especialització superior en neurologia, per adonar-me que el que més m’atreia era l’univers de les vísceres i les transformacions que desenvolupaven en les diferents fases de la vida. A partir d’aquí em vaig endinsar en un món que poc a poc ha anat transformant, i ara encara ho fa, la forma d’entendre el cos.

Crec que la base d’un bon tractament és la visió global del cos, així com també tenir en compte la història que ens acompanya; ja que tot això ens ajudarà a entendre el que està passant, ara mateix, a les nostres pacients.

La disfuncions del sòl pelvià, i de la cavitat abdominal en general, provoquen un malestar que altera la percepció de la qualitat de vida de les persones. És per això que la proximitat que aconseguim com a fisioterapeutes és la base per acompanyar a les pacients cap a la correcte funció.

El meu CV

 

 

marta s