Quan vaig acabar la carrera de Fisioteràpia al 2003 tenia molt clar que volia estar en contacte amb la gent i ajudar-los a millorar la seva qualitat de vida. Treballar com a fisioterapeuta m’agradava però sempre sentia que em faltava alguna cosa…

No va ser fins alguns anys després que vaig fer la meva primera formació en obstetrícia i vaig començar a fer grups de preparació a la ma/paternitat quan em vaig adonar de que allò era el que havia estat trobant a faltar durant tot aquell temps.

Vaig començar a formar-me sense parar en la especialitat de fisioteràpia abdomino-pelvi-perineal i, haig de reconèixer, que quant més conec més m’apassiona aquest camp i sóc més conscient de la importància que té el poder ajudar als altres a sentir-se millor.

A l’àmbit personal, vull compartir que al 2018 la vida em va portar al meu primer fill, l’Aimar, el meu mestre, i al 2021 va acabar de completar-me amb el meu segon bebè, una nena que es diu Lúa. Gràcies a poder experimentar l’embaràs, el part, el postpart i la criança dels meus dos fills actualment em sento més propera i capaç de poder acompanyar i empoderar a totes aquelles dones que, igual que jo, passaran per aquestes etapes tan maques i tan complicades a la vegada.

Acompanyar a les dones tant físicament com emocionalment a les diferents etapes i canvis de la seva vida, m’aporta dia a dia una recompensa personal enorme i em sento molt afortunada de poder dedicar-me a una cosa que m’omple tant i em fa tan feliç.